Bezpečnost na prvním místě | Bezpečné kóje
Tyto webové stránky používají soubory cookies, které nám pomáhají zlepšovat naše služby, personalizovat reklamy a analyzovat návštěvnost. Používáním našich stránek s tímto souhlasíte.
Více informací
X
Úvod    Blog    Bezpečnost na prvním místě
Bezpečnost

Bezpečnost na prvním místě

Bezpečnost na prvním místě

Při revitalizaci sklepních kójí je rozhodujícím faktorem jejich bezpečnost. Naprostá většina zlodějů se do nesprávně zabezpečeného sklepa dostane do několik minut, v některých případech je to otázka vteřin. Počet vloupání do sklepů každoročně roste. Proč tedy sklep důsledně nezabezpečit?

Kovové sklepní kóje, které nabízíme, jsou zcela vyplněné, tudíž do nich není vidět. Tuhost kójí zajišťuje masivní ocelová konstrukce, pláštěm kójí je vlnitý plech, který je s konstrukcí pevně sešroubován metrickými 6hrannými šrouby do ocele. Nespornou výhodou jsou pak pevné ocelové zárubně s ocelovými dvřemi a masivními panty, které výborně odolávají pokusu o vypáčení.

Naše Bezpečné kóje jsou bezpečné ale i tím, že při vloupání vzniká velké množství hluku, který na zloděje může upozornit. Navíc se madlo přišroubované ke dveřím při extrémně vysokém tahu odtrhne.

Uzamčení dveří zajišťuje systém FAB, který je chráněný patentem a má velmi vysokou úroveň zabezpečení. Kopii klíče lze vyrobit pouze se souhlasem majitele.

Pojďme si tedy shrnout to podstatné z bezpečnosti kovových sklepních kójí:

  • Do sklepní kóje není vidět
  • Masivní ocelová konstrukce opláštěná trapézovým plechem
  • Panty odolávající vypáčení
  • Alarmující hluk při vloupání
  • Madlo, které se při prudkém tahu odtrhne
  • Uzamčení pomocí FAB systému

Nezapomínejme, že i sklep můžeme pojistit. U většiny pojišťoven lze připojistit sklepní prostor v rámci pojištění domácnosti, ale musí splňovat určité požadavky. Hlavním takovým požadavkem je nutnost kvalitního uzamčení, což například klasická petlice, která se dá snadno vytrhnout, není. Dalším požadavkem je neprůhlednost sklepní kóje a ochrana proti vniknutí. Pletivo a latě nejsou pro pojišťovnu adekvátní ochrana. Vše toto kovové sklepní kóje splňují. Čím lepší zajistíme úroveň zabezpečení sklepa, tím vyššího pojistného plnění dosáhneme.

Reference

Všechny reference

Kontakty

adresa

Sídliště 458
Velešín
382 32